15.4 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

L’art urbà protagonista del calendari de l’Ajuntament de Gandia

  • L’Ajuntament dedica el seu calendari 2021 a l’art urbà de Gandia

Ja està disponible el tradicional calendari que edita l’Ajuntament de Gandia. Els punts de recollida gratuïta són l’edifici consistorial, la Casa de la Marquesa, l’Oficina de Turisme (estació) i en els Centres Socials.

L’edició de l’any 2021 està dedicada al “Serpis Urban art Project Gandia”, un programa municipal pioner que va nàixer a l’any 2017 i que ja ha convertit a Gandia en un referent de l’art urbà al nostre territori i més enllà. Gràcies a la qualitat de les més de 20 intervencions realitzades i al prestigi dels artistes, molts d’ells i d’elles amb reconeixement internacional.

L’objectiu del projecte és convertir els carrers dels nostres barris en un llenç d’expressió artística, d’un art compromès, ja que tots els murals tenen a veure amb reivindicacions socials, mediambientals, efemèrides commemoratives, etc… Precisament, al calendari, els murals seleccionats per a cada mes coincideixen amb aquests valors i dates significatives.

Les imatges, dels fotògrafs gandians: Natxo Francés, Àlex Oltra, Carola Woodward, i Jordi Estevan, van acompanyades d’una llegenda amb el títol del mural, l’autor/a i la seua ubicació.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats