15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Convocatòria dels primers congressos locals del PP a la Safor

– El PP de la província de València anuncia la convocatòria dels primers congressos locals a la Safor

– El Comité Executiu Provincial del Partit Popular, en la seua reunió d’aquest passat dimecres, 23 de desembre, va posar ja data d’eixida als congressos locals.

En concret, més d’un centenar, per a renovar les direccions locals que tindran lloc entre el 25 de gener i el 21 de febrer. Es duran a terme de manera quasi simultània, de manera que es produïsca un canvi ràpid en termes municipals que no viuen processos electorals des de fa ja huit anys.

Entre els primers municipis que renovaran la direcció local a la comarca de la Safor es troben Almiserà, Barx, Benirredrà, Castellonet de la Conquesta, Daimús, La Font, Llocnou de Sant Jeroni, Palma de Gandia, Simat de la Valldigna, Xeraco i Xeresa.

El president provincial, Vicent Mompó, ha manifestat que “convoquem els primers congressos a la Safor-Valldigna amb l’objectiu de renovar les adreces locals, actualitzar el projecte polític i tornar a trepitjar el carrer per a recuperar als nostres afiliats i per a presentar als veïns el nostre projecte de futur per a la província i els municipis”.

Per al coordinador comarcal del PP a la Safor-Valldigna, Avelino Mascarell, “aquesta primera ronda de congressos mostra el camí que seguirem en tots els municipis de la Safor. Entre el 25 de gener i el 21 de febrer renovarem un terç de les agrupacions locals de la comarca. Iniciem el camí per a reorganitzar les nostres estructures locals i presentar als nostres veïns projectes guanyadors en 2023”.

Respecte als congressos en els municipis de major població de la Safor-Valldigna com són Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna, la seua celebració es realitzarà en les pròximes dates que s’anuncien amb l’objectiu de finalitzar 2021 amb noves direccions locals en tots els municipis.

En aquests tres municipis, i sempre que la situació epidemiològica ho permeta, la seua intenció és celebrar-los de manera presencial i així rellançar el projecte popular davant la societat civil dels citats municipis.

Articles relacionats