14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

La Crida pel Finançament proposa el 9 de novembre per la gran mobilització contra l’espoli

La Crida pel Finançament proposa fer una gran mobilització el pròxim 9 de novembre de 2021 davant la situació de paralització de la reforma del sistema del finançament i la resposta negativa que ha fet pública Maria Jesús Montoro, ministra d’Hisenda del govern espanyol, davant les propostes de la societat valenciana.

La Crida pel Finançament, que agrupa a diverses entitats socials, sindicals i polítiques, considera que “cal donar una resposta contundent, massiva, transversal i unitària del conjunt del poble valencià per posar fi a la situació d’espoli que pateixen secularment les valencianes i els valencians. No es poden acceptar més promeses, ni més dilacions ni nous calendaris, que al remat acaben incomplint-se per la manca de voluntat política dels diferents governs espanyols”.

És per tot açò que, des d’aquest espai unitari, es fa una proposta a altres plataformes, sindicats, partits polítics i entitats de tota mena per portar endavant una gran mobilització social des d’ara fins al pròxim dia 9 de novembre per forçar el govern espanyol a obrir una negociació real que acabe amb l’espoli, l’infrafinançament i la manca d’inversions i òbriga les portes a avançar envers la nostra sobirania fiscal.

La Crida pel Finançament, ha assenyalat que “estem oberts a aconseguir la màxima unitat de les organitzacions i del nostre poble per posar fi a aquesta situació tan lamentable que arrosseguem des de fa segles, per la qual cosa es posa a disposició de totes aquelles que comparteixen aquesta reivindicació i la necessitat de l’apoderament del poble valencià per aconseguir-ho“.

Articles relacionats