15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Gandia és la seu del torneig “Futbol Base Desafío Sports Cup”

– El torneig de Futbol Base Desafío Gandia Sports Cup generarà més de 2.200 pernoctacions

· La competició es desenvoluparà del 27 de juny a l’1 de juliol en els camps de Roís de Corella, Guillermo Olagüe i Fort Llopis

· Lydia Morant: “Són prop de 500 esportistes i entrenadors als quals hem de sumar tots els pares que volen acompanyar els seus fills durant la competició”

· Vicent Mascarell: “Tenim molt potencial i seguirem treballant en aquesta línia per posar els nostres recursos a disposició d’aquestes operatives”

 La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha comparegut en roda de premsa al costat de l’edil de Turisme, Vicent Mascarell, i d’Alex Pla, representant de l’empresa organitzadora, per presentar el torneig de ‘Futbol Base Desafío Gandia Sports Cup’ que es desenvoluparà a la nostra ciutat del 27 de juny a l’1 de juliol.

Lydia Morant ha volgut fer valdre la importància de l’esdeveniment esportiu, ja que seran 26 els equips de fora de la Comunitat Valenciana (principalment de les comunitats de Madrid i Castella-la Manxa) els que participaran en la competició als quals se sumaran altres 25 equips de la ciutat i la comarca que disputaran els partits en els camps municipals de Fort Llopis (categoria cadet), Roís de Corella (categoria infantil i futbol 8) i Guillermo Olagüe (categories femenina i juvenil). Es tracta de la IV edició d’aquesta iniciativa que enguany es trasllada a Gandia.

La regidora va destacar l’impacte econòmic que tindrà la prova a la ciutat pel fet que els participants s’allotjaran tots en hotels de la ciutat. “Són prop de 500 esportistes i entrenadors als quals caldrà sumar tots els pares que volen acompanyar els seus fills. Centenars de persones que gaudiran de la nostra ciutat durant tots aquests dies” “Volem agrair l’aposta dels organitzadors per Gandia i volem que sàpien que farem tots el que estiga a les nostres mans perquè es donen les millors condicions durant el torneig”.

Per la seua banda, Alex Pla va voler agrair la implicació dels departaments d’Esports i Turisme. “Des del primer moment ens van donar suport. Teníem clar que volíem que la seu principal havia de ser Gandia i gràcies al departament d’Esport podrem comptar amb els tres camps” i afegia que “gràcies al departament de Turisme hem pogut treballar juntament amb els hotels per tancar paquets de preus i disposar d’habitacions. Aquests dos departaments han demostrat una bona coordinació que ha permés que el torneig siga una realitat. La nostra intenció és que cresca en pròximes edicions i convertir-lo en el torneig més gran de la ciutat”.

Finalment, Vicent Mascarell va agrair a la promotora de la iniciativa per presentar un projecte ambiciós que provocarà més de 2.200 pernoctacions als hotels que s’han adherit a l’operativa (Tres Anclas, Biarritz, Don Pablo i Safari).

“Una de les nostres estratègies és la línia d’aquest tipus d’esdeveniments que repercuteixen econòmicament a la ciutat, generen recursos a més de permetre’ns arribar a tots els pares d’aquests xiquets i xiquetes que competiran durant aquests dies perquè vindran a acompanyar als seus fills i filles” “Són esdeveniments que tenen un caràcter multiplicador, però la nostra intenció és que se celebren fora de la temporada alta per desestacionalitzar la platja”.

“Tenim molt potencial i seguirem treballant en aquesta línia per posar els nostres recursos a disposició d’aquestes operatives, ja que estem segurs que molts dels que ens visiten amb motiu del torneig, tornaran a visitar-nos” va finalitzar l’edil.

Articles relacionats