14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

La ciutadania podrà adaptar la seua vacunació als dies de vacacions a partir del 15 de juliol

– La finalitat és que la ciutadania informe sobre les setmanes que no estarà en la Comunitat per a poder planificar la seua vacunació

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està treballant en la posada en marxa d’un dispositiu que permetrà a la ciutadania de la Comunitat adaptar el seu procés de vacunació als seus dies de vacances durant l’estiu.

En aquest sentit, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha anunciat que “des de Sanitat s’està treballant perquè aquest dispositiu puga estar en marxa a partir del dia 15 de juliol”.

Així mateix, la consellera ha explicat que “l’objectiu és que totes les persones puguen plantejar durant quines setmanes no estaran en la Comunitat Valenciana. Per tant, des de la Conselleria de Sanitat es podria planificar la seua vacunació fora d’aquestes dates”.

En tot cas, Barceló ha indicat que “això no significa que cadascun decidisca quan vol vacunar-se, sinó que el ciutadà o ciutadana podrà manifestar quins dies o quines setmanes està fora de la Comunitat, i podrà sol·licitar que no se li administre la vacuna durant aquestes dates”.

A més, tot això es durà a terme respectant sempre el grup d’edat que s’està vacunant a cada moment seguint l’estratègia de vacunació.

Articles relacionats