12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

El ciclisme base de la Safor-Valldigna està d’enhorabona

Screenshot 2021 06 15 21 47 07 59Els ciclistes de La Safor Aitor Arlandis i Aitana Calabuig han sigut preseleccionats per a defensar els colors valencians en els pròxims campionats d’Espanya en categoria infantil que tindrà lloc a Madrid el mes vinent de juliol.

Screenshot 2021 06 15 21 48 17 05Tant el de la Vall Arlandis com la grauera Calabuig es mantenen a la segona posició de la challenge provincial, per aquest motiu tenen molt serioses opcions d’anar al nacional per mèrits propis. Per a confirmar tindran diverses setmanes d’entrenaments perquè el seleccionador valencià Kike Gutiérrez decidisca la llista definitiva.

Autonòmic

Aquest pròxim dissabte en la carrera de Bétera eixiran definitivament qui ocupa la primera línia d’eixida dels campionats autonòmics que se celebraran a la platja de Gandia el pròxim 27 de juny.

Entre els xics, destaquen els vallers Aitor Arlandis en infantils i Andreu Sansaloni en principiants a més del gandià Dani Sánchez en promeses que ocupen la segona plaça de la challenge que li donaria accés a la primera línia amb els tres millors de cada província, per suposats tots hauran de puntuar per a assegurar-se aquesta anhelada posició.

Quant a les xiques, les gandianes Carla Bañuls, Andrea Contero, Aitana Calabuig, Irene Flores i Carla Martínez de Benicolet tenen pràcticament assegurada aquesta primera línia, ja que estan ocupant els dos primers llocs des del principi de la competició.

Articles relacionats