23.5 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

La Conselleria d’Economia Sostenible reconeix el polígon de “El Rajolar”

• Amb una antiguitat de 18 anys, no es va donar d’alta fins a l’11 de febrer passat. L’àrea industrial està situada a l’avinguda d’Alacant (a l’entrada sud de la ciutat), entre els polígons de Benieto i el futur Sanxo Llop. Amb una superfície industrial de 157.362 m2 i 4.935 m2 de zona verda, està formada per 22 empreses.

• “Aquest reconeixement permet seguir apostant pel nostre teixit industrial i presentar un polígon més a les convocatòries anuals de l’IVACE”, ha informat el vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha reconegut, a petició del departament d’Urbanisme, el polígon industrial El Rajolar, situat a l’avinguda d’Alacant (a l’entrada sud de la ciutat). Aquest es troba entre els polígons de Benieto i el futur Sanxo Llop.

La nova àrea industrial, tot i tindre una antiguitat de 18 anys, no ha sigut donat d’alta fins a l’11 de febrer passat. Amb un total de 20 parcel·les (amb una superfície industrial de 157.362 m² i 4.935 m² de zona verda) hi ha 22 empreses, 14 d’elles actives, suposant un 79% d’ocupació.

“Aquest fet permet seguir apostant pel nostre teixit industrial i, a més a més, presentar-nos amb un polígon més a les convocatòries anuals que l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) concedeix per a la millora dels polígons industrial i que, en el nostre cas, sempre se’ns ha concedit arreplegant les demandes dels sectors industrials de la ciutat”, ha destacat Josep Alandete, vicealcalde i regidor d’Urbanisme.

Articles relacionats