La Ciutat del Transport de Gandia tindrà base de Saforbici, recàrrega de vehicles elèctrics, ecoparc i guarderia

El president d’AECiT (Associació d’Empresaris de la Ciutat del Transport de Gandia), Miguel Todolí, ha anunciat durant la Junta General Ordinària la celebració en setembre d’un esdeveniment esportiu per a les empreses de la Safor amb l’objectiu de convertir-se en una experiència única en un ambient que no es percep en cap altra competició i que es desenvoluparà en les instal·lacions del Polígon Benieto.
La competició esportiva tindrà fins a vuit activitats esportives i una d’habilitat, a més d’actuacions musicals, animació infantil, barres amb preus reduïts i seguretat.
Així mateix, Todolí va donar a conèixer les pròximes actuacions que des de l’associació tenen previstes desenvolupar per a promocionar el polígon, entre elles la instal·lació d’una base de SaforBici, la sol·licitud d’un ecoparc i de quatre punts de recàrrega de vehicles elèctrics, així com una guarderia per a donar servei als fills dels treballadors del polígon.
Com apunta, el president d’AECiT, «a través d’aquestes actuacions, i de les ja desenvolupades, pretenem facilitar el dia a dia dels nostres empresaris. Però, el més important, potenciar la imatge del nostre polígon, cada vegada més consolidat a la Safor».
Així mateix,»volem agrair tant a l’ajuntament de Gandia, com a la Conselleria, perquè gràcies a les diverses subvencions que hem rebut al llarg de 2017, hem pogut desenvolupar importants millores de seguretat i d’accessos el polígon».

Et Pot Interessar