L’Alverlamp de volei es queda sense poder promocionar per a categoria nacional

L’Alverlamp del Club Volei Gandia ha quedat tercer i es queda a un sol pas d’aconseguir la fase d’ascens a categoria nacional. L’Il·licità Carrús i l’Altea seran els dos equips valencians que disputen la fase d’ascens a nacional al costat del AD Miguel Catalan i el CV Zaragoza per Aragó, el CV Portol i el CV Són Ferrer de les Illes Balears, i el CD Villa de Fortuna per la província de Múrcia. La fase es disputarà del 10 al 13 de maig.
L’Alverlamp haurà d’esperar un any més per a intentar aconseguir una plaça per a la fase d’ascens. Després d’una temporada brillant amb un bloc molt sòlid, les gandianes no aconseguien una de les dues places que donava dret a disputar l’ascens.
No es recorda una final tan igualada i disputada en els últims anys, on tots els equips van arribar a l’última jornada amb opcions de classificar-se, atès que tots els partits es van decidir en el cinquè set.
La competició es va iniciar dissabte al matí amb el partit que enfrontava a l’organitzador, l’Il·licità Carrús, i el Gandia, un partit on ràpidament el marcador es va posar a favor de l’equip dirigit per Fantín, que després d’un 2 a 0 va veure com l’equip local remuntava el marcador i aconseguia la primera victòria de la final. Un marcador que va deixar tocat al Gandia en fer-lo recordar les males experiències en altres finals.
Amb un Gandia molt nerviós i amb els fantasmes del passat molt present, començava el partit de la vesprada enfront del CV Sedaví sense convicció de la seua superioritat i amb molts errors. El rival va saber aprofitar el mal moment anímic de l’Alverlamp i es va col·locar per sobre del marcador amb un 2 a 1. Malgrat açò, les gandianes van aconseguir reposar-se i aconseguir remuntar per a seguir viu en la competició, quedant 2 a 3 sets.
Tot es decidia en el primer partit del matí del diumenge enfront del campió de la lliga, l’Altea, un partit en el qual l’Altea va marcar el ritme  a pesar que el Gandia va guanyar el primer set. El joc del Gandia va ser molt irregular, amb molts alts i baixos fent que el partit es decantara per l’equip rival.
Malgrat el resultat, en línies generals, les jugadores han realitzat un bon campionat, mostrant que són un equip sòlid, i ixen reforçades de cara a la temporada següent.

Et Pot Interessar