19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

La ciutat de Llíria serà l’encarregada d’obrir la temporada ciclista en categoria d’escoles

– Finalment s’obrirà la temporada ciclista en la categoria d’escoles en la població de Llíria, després de comprometre’s l’alcalde a cedir les instal·lacions d’un polígon a la Federació Valenciana.

Després d’intensíssimes reunions amb moltíssims consistoris, l’alcalde edetà ha donat el vistiplau perquè els xiquets puguen córrer enguany encara que siga una única carrera.

La celebració de l’esdeveniment serà el dissabte 29 d’agost, al matí. Les carreres es regiran per la normativa vigent sanitària del govern d’Espanya. En aquesta carrera, que s’espera una participació de poc més de 150 ciclistes de la província de València, comptarà amb les escoles del Triasport Gandia i La Valldigna de la comarca de la Safor.

Totes dues escoles han treballat molt intensament durant les últimes setmanes. Motivant als xiquets que tant ho necessitaven per la nul·la competició. Tots dos equips que reuneixen prop de 50 corredors presentaran novetats per a aquesta primera carrera posterior a l’estat d’alarma.

La festa ciclista no acabarà només amb la carrera d’escoles sinó el dia anterior la Federació Valenciana té programat, en aquest circuit de poc més de 5 quilòmetres, carreres per a les categories de cadet, juvenils, màsters i dones. Totes elles considerades com a campionats autonòmics. També en aquestes categories hi haurà un bon número de participació saforenca.

Articles relacionats