22.4 C
Gandia
Dilluns, 27 juny, 2022

Una agressió entre inquilins d’una mateixa vivenda a Gandia finalitza amb dues detencions per part de la Policia Nacional

– La Policia Nacional deté a un home per amenaçar amb un ganivet a un company de pis

– La víctima li va recriminar que tinguera la música molt alta i aquest li va intentar clavar un ganivet

– També va ser detinguda una dona per atacar als agents mentre estaven en el domicili

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia, a un home de 37 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces i a una dona de 58 anys, com a presumpta autora d’un delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat, tots dos d’origen lituà. El detingut, pel que sembla va amenaçar de mort amb un ganivet a un company de pis i la dona va atacar als policies mentre estaven en el domicili. Els agents van intervindre un ganivet d’uns 12 centímetres

Els fets van ocórrer sobre la una menys quart de la matinada quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili de Gandia, on pel que sembla, s’estava produint una agressió i els veïns havien escoltat colps i cristalls trencats.

Immediatament els policies es van dirigir al domicili, on els va obrir un home, que els va manifestar que eren diversos inquilins en el pis i li havia demanat a un d’ells que baixara la música, aquest, pel que sembla molt alterat, va començar a llançar-li objectes i gots de cristall, arribant a agafar un ganivet de la cuina i fer posat de clavar-li’l al mateix temps que li deia que ho anava a matar.

Els agents van poder observar el domicili desordenat i cristalls trencats en el sòl mentre parlaven amb la víctima, moment en el qual va eixir d’una habitació una dona que li llance dues punyades al braç a la víctima, per a posteriorment llançar-li una altra punyada a un dels policies, per la qual cosa va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat.

Finalment i després de realitzar diverses comprovacions els agents van detindre al sospitós com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces, així com van intervindre el ganivet.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Articles relacionats