15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

La cinquena edició del programa d’inserció sociolaboral Incorpora’t ja està en marxa

– Es desenvoluparan diferents itineraris integrats i personalitzats per a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social

– El telèfon de contacte per a sol·licitar informació és el 661 273 022 i el correu electrònic és [mailto: incorporat@tavernes.org | incorporat@tavernes.org]

– En l’edició passada, un total de 48 persones van millora directament la seua situació laboral i econòmica

La cinquena edició de l’Incorporat ja està en marxa. Aquest programa d’inserció sociolaboral que l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna du a terme a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha rebut enguany una subvenció de vora 134.000 euros de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a desenvolupar els diferents itineraris integrats i personalitzats per a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social.

El programa Incorpora’t permet oferir formació, orientació i assessorament per a dotar els col·lectius més vulnerables de les habilitats necessàries perquè puguen accedir al mercat laboral. L’equip interdisciplinari de psicòlogues expertes en orientació i inserció laboral treballarà de forma coordinada amb el departament de Serveis Socials municipal durant els pròxims mesos.

El telèfon de contacte per a sol·licitar informació és el 661 273 022 i el correu electrònic és [mailto: incorporat@tavernes.org | incorporat@tavernes.org ] . També es pot acudir presencialment a l’oficina del programa, situada en la Llar dels Jubilats (carrer Gabriel Hernández, 51, 1r pis).

Incorporat Tavernes 1 Un total de 48 persones van millorar directament la seua situació laboral i econòmica en l’edició passada, ja que 39 van trobar ocupació i 9 més van aconseguir noves fonts d’ingressos, fet que va contribuir a millorar la seua situació laboral. L’equip de coordinació iniciarà el programa amb les entrevistes personalitzades.

Mitjançant el programa s’imparteix als participants una formació reglada, tècnica i transversal, i un dels eixos bàsics del programa és reforçar la cerca de feina entre la població femenina per a millorar l’ocupabilitat i les condicions de treball de les dones.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “amb la gran faena que fan l’equip de coordinació de l’Incorpora’t i el Departament de Serveis Socials, estic segura que repetirem les bones dades d’ocupabilitat de les edicions anteriors”.

Articles relacionats