17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

La celebració del #25N a Guardamar de la Safor va comptar amb una alta participació

Guardamar no va desaprofitar l’ocasió de la celebració del Dia Internacional contra la lluita de la violència masclista per a  organitzar diverses activitats encaminades a la reivindicació de l’empoderament de les dones, sensibilitzar al conjunt dels veïns i veïnes de la necessitat de lluitar contra la violència masclista i preparar al col·lectiu davant tota classe d’atacs masclistes, ja siguen tant físics com psicològics.

Des de l’entrada de l’Ajuntament una concentració per tal de llegir el manifest del #25N en el Dia Internacional Front a la Violència de Gènere, una xacra que malauradament encara és present a la nostra societat, l’acte ha acabat amb un minut de silenci per tal de recordar a les dones i als xiquets i xiquetes assassinades per aquest tipus de violència.

D’altra banda, Guardamar de la Safor va acollir una taula redona amb el lema “#25N Dones amb Compromís contra les violències masclistes”. En aquest acte participaren Maria Ferrer Bataller, Tècnica de joventut de la Mancomunitat de La Safor, Miquel Melis Gregori, Treballador Social especialitzat en V. de Gènere i com a moderadora de la taula redona estarà Pepa Izquierdo Sales.

La taula redona tindre lloc el divendres, 26 de novembre al saló d’actes de l’Ajuntament de Guardamar i va ser organitzada per Dones amb Compromís de la Safor-Valldigna amb la col·laboració de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor.

També va tindre lloc un taller de defensa personal dins de la programació organitzada amb l’objectiu de coneixer com se pot defendre d’un atac. A la finalització del taller es va fer un dinar de germanor de l’Associació de Dones i Homes de Guardamar de la Safor.

25N Guardamar de la Safor

Articles relacionats