23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

La cavalcada de les falles de Gandia tanca un cap de setmana d’activitats falleres

– Els carrers de Gandia es van omplir de música i color amb les disfresses i comparses de grans i menuts

Adrián Vila: “Les falles de Gandia són una demostració cultural de primer àmbit que dia a dia demostra el perquè han estat escollides com a Festes d’Interés Turístic Nacional”

Les falles de Gandia van celebrar ahir, diumenge 18 de febrer, la tradicional cavalcada. La cita va posar el punt final a un cap de setmana ple d’actes en què es van celebrar, tant la gala de premis del concurs de teatre Ligorio Ferrer, com el concert ‘Himnes de Gandia’, o el porrat del Raval, entre altres.

Així doncs, les diferents comissions van omplir els carrers de la ciutat de música i color amb les disfresses i comparses de grans i menuts. Les falleres majors del municipi van tancar aquesta cavalcada plena de sàtira, enginy i gràcia, desfilant al costat de les seues respectives corts d’honor.

El pròxim esdeveniment del calendari de la festa josefina serà la inauguració i el lliurament de premis de l’exposició del ninot, que tindrà lloc aquest dissabte, 24 de febrer.

El regidor delegat de Falles, Adrián Vila ha declarat que “una vegada més les comissions van tornar a sorprendre’ns a tots amb la seua creativitat, enginy i gràcia. Les falles van més enllà de la mateixa festa, són una demostració cultural de primer nivell que dia a dia demostra el perquè han estat escollides com a Festes d’Interés Turístic Nacional”.

Articles relacionats