23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

De Colomet a la música d’arrel de la Rondalla Agredolç, al porrat de Sant Macià de Ròtova

 

Ròtova aposta per un ventall divers en la programació musical del porrat de Sant Macià de 2024. La Carpa Jove, a l’aparcament del carrer Comtes de Ròtova, acollirà dissabte 24 de febrer, a partir de les 12 h, el concert de Colomet, Oceäns i Erebo DJ. Colomet és el projecte musical de la valenciana Paloma Aparici (Bèlgida, 1997), que aposta per un pop enganxós amb un peu a les músiques urbanes i un altre al reggaeton, i que arriba amb un disc de debut molt personal, ’22’, produït per Mark DasousaOceäns, per la seua banda, és un grup saforenc de música urbana, influenciat de ritmes llatins i caràcter festiu.

Foto Oceans
Oceäns

Un cartell que completarà Erebo DJ, que acompanya habitualment Colomet. La música també sonarà a la Carpa Jove divendres 23, amb Disco Go!

Foto Colomet
Colomet

La plaça Major, per la seua banda, concentrarà la major part de la programació musical de 2024 del Porrat de Sant Macià, amb espectacles familiars com la de La Banda del Drac (diumenge a migdia), una agrupació amb anys d’experiència, o els sons de la batukada Kum Kum Tra (divendres). La música d’arrel tindrà el seu espai amb l’actuació i el sarao assegurat de la Rondalla Agredolç (diumenge de vesprada); i serà motiu de trobada de l’Associació cultural de dolçainers i tabaleters de la Safor i la Colla de dolçainers i percussió de la Vall Blanca, dues agrupacions de les comarques veïnes compartint els carrers del porrat. La plaça Major també acollirà el tradicional concert de música festera de La Rotovense Musical, dissabte de vesprada.

Megapops i Zambra Fusión amenitzaran els sopars a la plaça divendres i dissabte, respectivament, amb versions de pop-rock í de flamenc.

Articles relacionats