21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

La Casa de la Cultura de Potries acull el concert de “Quartet de Clarinestistes Vert”

El pròxim dissabte 29 d’octubre ‘Quartet de Clarinetistes Vert‘ actua a la Casa de Cultura de Potries a les 19 hores amb entrada gratuïta.

Les interpretacions musicals de ‘Quartet de Clarinetistes Vert‘ estan influenciades per la música clàssica, contemporània, el jazz i la música popular. Els seus músics tenen com a objectiu promoure la creació d’obres originals per a quartet de clarinet. El seu treball és sempre nou i original, i combinant els diferents estils interpretatius s’han convertit en tota una referència al panorama actual de creació musical contemporània. ‘Quartet de Clarinetistes Vert‘ compta amb 75 obres dedicades, 60 originals i 15 adaptacions per a quartet.

Quartet Vert es va crear l’any 2000 a València i presenten a Potries el seu últim treball “20 Aniversario“, en el que recopilen les composicions que integren els seus sis discos publicats. El seu nom és un homenatge al compositor Juan Vert Carbonell, conegut per obres tan populars com “La leyenda del beso”.

El III Cicle de Música de Cambra de Potries finalitzarà el diumenge 27 novembre amb el grup de violí i viola Berlin Duo. L’actuació serà a les 12 hores a la Casa de Cultura.

Articles relacionats