18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

La Casa d’Andalusia posa en marxa la Fira d’abril de Gandia

– Del 28 d’abril a l’1 de maig al parc Ausiàs March (recinte firal) amb tota mena d’activitats

– Hui, a partir de les 21.00 h, inicia aquesta tradicional fira amb el famós ‘Alumbrao

La XIII Fira d’abril arriba a Gandia i, naturalment, de la mà de la Casa d’Andalusia. Amb motiu del pont de maig, el parc Ausiàs March (al recinte firal) es converteix en el punt neuràlgic d’aquest esdeveniment tradicional on es pot conéixer amb major profunditat la cultura, la música i l’art d’Andalusia.

Programacio

Així ho ha anunciat el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, qui ha estat acompanyat pel representant de l’Associació Casa d’Andalusia en Gandia, Juan Villarejo.

Els actes, que començaran demà 28 d’abril, es desenvoluparan fins al pròxim 1 de maig i comptaran amb gran varietat d’activitats que es duran a terme perquè tot aquell qui ho desitge que acudisca a passar unes jornades lúdiques i d’oci.

«La Fira d’Abril és una oportunitat per conéixer i gaudir de la cultura i la música d’Andalusia i per visitar la nostra ciutat. Aquest pont és una gran excusa i Gandia està treballant amb un gran ventall d’activitats i aquesta fira és una d’elles, amb l’objectiu de donar una oferta festiva», ha expressat el regidor.

Per la seua part, Villarejo ha comentat “Demà a les 21.00 hores s’inaugurarà ja amb el tradicional ‘Alumbrao‘ i per això hui estem treballant de valent per tindre-ho tot preparat. Convide a la gent a què es passe per ací perquè, a més, va a fer molt bon temps i tenim un gran ventall d’actuacions, gastronomia, cultura i art perquè totes i tots s’ho passe bé”.

Articles relacionats