24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Gandia fregarà el complet d’ocupació hotelera durant el pont de maig

– Gandia es prepara per a rebre aquest cap de setmana milers de visitants que aprofitaran els dies festius amb motiu del pont de maig.

– La previsió d’ocupació a la platja de Gandia és d’un 94%, mentre que a Gandia arriba al 96%. Unes dades que se sumen al 91% d’ocupació que es van obtindre durant el pont festiu anterior.

Segons dades facilitades pel departament de Turisme, fins a set establiments hotelers ja han penjat el cartell de “no hi ha habitacions disponibles” mentre que la resta oscil·len en xifres que en la majoria d’ocasions es troben entre el 82 i el 99%. D’altra banda, algun dels càmpings es troben al 100% tant a bungalows com a parcel·les.

Activitats per a tots els públics previstes durant el pont

Sent la platja de Gandia el punt neuràlgic on gaudir de l’oferta preparada i aprofitant les bones previsions climàtiques, el dissabte 29 d’abril se celebrarà a partir de les 19.00 h al Moll dels Borja el Dia Internacional de la Dansa.

En aquest esdeveniment hi participaran: ESCUELA-TALLER DE DANZA SONSOLES BORJA, DANCE ROOM GANDIA, BALLET RAPSODIA ESCUELA DE DANZA i POWER DANCE STUDIO.

Diumenge 30 d’abril a la mateixa hora, però a l’Escenari Ripoll tindrà lloc el concert de Sona l’Arena «Todo sucedió un martes» i el dilluns 1 de maig a la mateixa hora i al mateix lloc, de nou concert de Sona l’Arena «Soul dealers».

A més, els tres dies a primera hora del matí, concretament a les 9.00 h dissabte i dilluns i a les 10.00 h diumenge 30, sessions de GAP, Yoga i Latin Fitness respectivament. Totes, a l’escenari Ripoll.

Articles relacionats