22.2 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Gandia acosta els Esports Nàutics amb una Jornada de Portes Obertes

Des del departament de joventut de l’Ajuntament de Gandia amb la col·laboració del Club Nàutic Gandia, l’escola Gandia Surf i el club de rem CIA s’ha organitzat la tradicional Jornada de Portes Obertes per al dia 1 de maig.

Tot aquell que ho desitge pot acostar-se per a conéixer i practicar els esports nàutics com la Vela Lleugera, Vela Creuer, Rem, Caiac, windsurf, paddle surf i surf. L’objectiu d’aquestes jornades és mantindre viu l’esperit esportiu i marí a la nostra ciutat que pot practicar aquests esports al llarg de tot l’any.

Les Jornades es divideixen en diferents torns a les 10.00, 10.30, 11.30, 12.00 i 12.30 i es podrà practicar diferents esports nàutics dins d’una mateixa jornada.

L’activitat és gratuïta i la inscripció es realitzarà per ordre d’arribada tant en la caseta del club nàutic, com en la de Gandia Surf situada al costat dels llits elàstics o en la mateixa platja al costat de l’espigó en la zona de Ripoll.

La vela lleugera es practicarà dins de la dàrsena del port i la resta d’activitats al costat de l’espigó en la zona del Ripoll. La participació en la jornada i la prova d’aquests esports de manera gratuïta.

Articles relacionats