23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

190 equips participaran a una nova edició de la Basket Cup Gandia

 

 

– Els dies 28, 29, 30 d’abril i 1 de maig se celebra aquest torneig amb equips de formació que és, a més, un dels que més participants acull a escala nacional.

– En total hi haurà 97 equips masculins i 93 femenins, el que sumen un total de 190 equips que representaran a 11 comunitats autònomes diferents del territori espanyol.

– Amb 28 pistes actives des de les 9.00 h del matí fins a les 21.00 h de la nit de forma continuada i un total de 388 partits.

Torna una nova edició de la Basket Cup Gandia per al pont de maig. Els dies 28, 29, 30 d’abril i 1 de maig se celebra aquest torneig amb equips de formació que és, a més, un dels que més participants acull en l’àmbit nacional. A banda, la presència d’un equip de Beirut li dona aquest caràcter internacional que el situa més enllà de les nostres barreres.

Així s’ha informat aquest matí en roda de premsa per part de la regidora d’Esports, Lydia Morant, qui ha estat acompanyada per l’organitzador del torneig i representant de QL SportNacho Macipe, i el responsable de pedrera de l’UPB Gandia, Javier García.

«Fa unes setmanes ja parlàrem del fet que Gandia acollia diversos tornejos tant de bàsquet com d’handbol impulsats per QL Sport i ara parlem del torneig de maig que tindrà lloc a la nostra ciutat amb motiu del pont», ha expressat Morant. La regidora ha convidat a la gent «a què vinga a gaudir d’un torneig amb molt de nivell i també agrair tant a QL Sport com a l’UPB Gandia per promoure aquest esport i apostar per ell».

Per la seua part, Macipe ha detallat els números d’aquesta edició de 2023. Per una part, quant a les categories, estaran presents totes: Benjamí; Aleví; Preinfantil; Infantil; Cadet; Junior i Sènior. En total hi haurà 97 equips masculins i 93 femenins, el que sumen un total de 190 equips.

Les 11 comunitats autònomes representades seran: Regió de Múrcia, Comunitat Valenciana, La Rioja, Andalusia, Catalunya, Comunitat de Madrid, Castella i Lleó, Castella la Manxa, Aragó, País Basc i Balears. A més, estarà també l’equip junior SD13 Jordan de Beirut.

«Tindrem 28 pistes actives des de les 9.00 h del matí fins a les 21.00 h de la nit de forma continuada amb un total de 388 partits en els quatre dies que dura el torneig i que es disputaran a Gandia, Oliva, Real de Gandia, Favara, Bellreguard i Cullera», ha comentat Macipe.

«El torneig mobilitzarà a 6.100 persones entre esportistes i acompanyants, el que suposa 18.500 pernoctacions amb un impacte econòmic superior a 1.500.000 euros», ha afegit l’organitzador.

Finalment, Javier García ha agraït «a QL Sport per tindre present sempre a Gandia com a seu d’aquest torneig i a l’Ajuntament de Gandia per les facilitats. Anime a tothom a vindre a gaudir perquè hi haurà un gran ambient tant a Gandia com a la resta de localitats».

Articles relacionats