18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Almoines posa en marxa la Fira d’Associacions

La II Fira d’Associacions d’Almoines tindrà lloc aquest cap de setmana, el dissabte 29 i el diumenge 30, on es pot gaudir de l’oportunitat per conéixer les associacions inscrites al poble d’Almoines.

Les Associacions tindran estands on presentaran el treball elaborat per elles. I tot adreçat per grups musicals en directe i d’un espai gastronòmic.

I els més menuts i menudes tindran la diversió garantida amb moltes activitats com parc multiaventura, rocòdrom, castells inflables i altres activitats, a més de pinta cares.

Al mateix temps se celebrarà la fira del llibre, amb tallers de manualitats,(punts de llibre, flors de paper, drac de Sant Jordi, etc.) repartiment de vals descompte per a la compra de llibres als estands de les llibreries i un espai dedicat a la cultura, on el diumenge 30 a les 12 h s’entregaran els premis de lots de llibres, de la campanya llegir té premi, que es va convocar al mes de febrer, des de la Biblioteca Municipal.

El dissabte aprofitarem per a celebrar el IX Memorial Miquel Ruiz Gràcia, amb una despertà tradicional de dolçaina i tabal, en memòria del benvolgut Miquel, gran dolçainer i persona.

Des de l’Ajuntament d’Almoines conviden a tot el poble i comarca, a participar d’un cap de setmana de cultura i festa.

Articles relacionats