La cadena Magic Costa Blanca expressa el seu “orgull” pel premi turístic concedit al seu hotel de Gandia

El “Villa Luz Family Gourmet & All Exclusive Hotel”, integrat en la cadena hotelera Magic Costa Blanca, ha tret pint del reconeixement que li ha atorgat l’Ajuntament de Gandia, que ha reconegut a aquest establiment de la latja gandiana amb el premi “a la trajectòria turística, innovació i aposta per la qualitat”, després d’una important inversió en obres de renovació i reforma que ha donat forma al primery únic hotel al món inspirat en la vida i obra artística pintor Joaquín Sorolla.
En una nota, l’Hotel Vila Luz (4 estrelles superior) recorda que ha estat reconegut per un jurat d’experts per desenvolupar una activitat que repercuteix de forma “positiva” en el turisme de Gandia. La iniciativa empresarial de Magic suposa una aposta per la qualitat i els serveis, a més d’una oportunitat “diferent” per conèixer a Sorolla, el pintor valencià més internacional. A les seves habitacions i zones comunes pengen fins a 400 reproduccions de les seves obres. Cada planta dels dos edificis que consta l’hotel, ha estat batejada per un lloc en el que el pintor va residir o es va inspirar, la qual cosa facilita la comprensió de la seva producció artística.
“Es tracta d’un dels millors hotels de Gandia, en el qual s’ha cuidat disseny i bon gust. Un hotel amb colors vius, puros, on destaquen els blancs i els blaus, situat a escassos metres de la platja, a la vora del Mediterrani, en perfecta sintonia amb el paisatge que ho embolica i ple de llum, de vida”, apunta l’empresa.
Al marge de la tematització, en el Hotel Villa Luz concorren altres qüestions que han estat valorades pel jurat d’experts d’institucions públiques i privades, com la política d’igualtat de gènere posada en pràctica, de manera que s’ha configurat una plantilla paritària, inclosos els llocs intermedis i de direcció.
L’hotel, a més, aposta per l’optimització energètica, aplicant les últimes tendències referent a energies renovables i equipament eficient d’última generació.
Tot això, segons consta en l’acta del jurat, ha contribuït al procés de desestacionalització de l’activitat turística a Gandia, de la mà d’ “una de les més prestigioses cadenes hoteleres de la Comunitat Valenciana”.

Gala de turisme

El premi serà recollit pel vicepresident executiu de Magic Costa Blanca, Javier García, en el transcurs de la Gala de Turisme de Gandia, que se celebrarà dilluns.
Sobre aquest tema, García assenyala que “sempre és motiu d’orgull que els municipis on desenvolupem la nostra activitat reconeguen iniciatives com la de l’Hotel Villa Luz de Gandia, sobretot tenint en compte la vàlua dels integrants del jurat i les exigències que marcaven les bases del Premi”.

Et Pot Interessar