21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La Biblioteca Central de Gandia acull la presentació de la novel·la històrica ‘En el nom del poder’ sobre els Borja

– L’acte tindrà lloc hui dijous 2 de maig a la Biblioteca Central i comptara amb l’escriptor Juanjo Braulio

L’escriptor i periodista valencià Juanjo Braulio presenta el pròxim dijous, 2 de maig, el seu darrer llibre ‘En el nom del poder’. És una novel·la històrica a ritme de thriller sobre els Borja: la família valenciana més universal i estretament vinculada a Gandia. L’acte, organitzat per l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques del departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, tindrà lloc a la Biblioteca Central d’esta ciutat, a les 19 hores.

Braulio és graduat en Ensenyaments Artístics a Suècia, llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Politècnica de València i màster en Creació de guions audiovisuals. Ha treballat en periòdics, en ràdio, televisió i gabinets de comunicació.

És autor de ‘L’escala de Jacob’ (un compendi d’articles d’opinió); d’‘En Ítaca fa fred’ (un llibre de viatges sobre Suècia); i de les novel·les ‘El silenci del pantà’ (Novel·la negra portada al cinema), i ‘Bruts i malvats’ (un thriller sobre la violència de gènere).

El llibre està editat pel Grup Editorial Penguin Random House, i és el resultat de la participació de l’autor en el Programa per al Foment de la Mobilitat Internacional d’Autors Literaris del Ministeri de Cultura I Esport. Un projecte finançat pels fons europeus Next Generation que li va permetre viatjar a Roma per a investigar sobre els Borja.

Articles relacionats