22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Oliva tornarà a tindre Fallera Major en 2025

La Federació de Falles d’Oliva anuncia que Ester Frasquet Villamayor serà la representant de totes les comissions i de tots els fallers i falleres d’Oliva l’any vinent.

Ester Frasquet Villamayor és fallera de la Falla Institut des de 2013. Ha estat membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major d’Oliva en 2014. En la seua comissió, ha sigut Reina del Casal en 2016 i Fallera Major en 2017. En l’actualitat, també és membre de la Junta de la seua falla i delegada de la Cavalcada del Ninot.

Álvaro Sánchez, regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva: “Estem molt satisfets perquè Oliva torne a tindre Fallera Major. Li donem l’enhorabona tant a la pròxima Fallera Major de la nostra ciutat com a la Federació de Falles i a totes les comissions, i els desitgem un exercici faller ple d’alegries i satisfaccions”.

Yolanda Pastor, alcaldessa d’Oliva: “Des de l’Ajuntament d’Oliva, volem felicitar a Ester Frasquet Villamayor i a tot el col·lectiu faller. Oliva tornarà a tindre Fallera Major, la figura més important de la celebració de les Falles i la màxima representant de tot el col·lectiu faller. Només dir-vos que teniu tot el suport municipal i desitjar-vos que disfruteu molt de tots els actes que us esperen.”

Articles relacionats