15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

La 42 edició del circuit ATP Orysol de tenis es troba a l’aire per motiu del Covid19

– La 42 edició del circuit ATP Orysol de tenis que té lloc a Gandia, Dénia i Xàtiva està a punt de la suspensió pel  Covid 19.

Aquest torneig que reparteix res menys que 25.000 dòlars en premis en la fase gandiana i on han desfilat els millors tenistes espanyols a més de diversos números u del món com Andy Murray, Mark Woodforde i Todd Woodbrige es troba en la data límit del 13 de juliol posada per l’ATP.

El president dels tenistes professionals, l’italià Andrea Gaudenzi que va participar en l’Orysol fa quasi 30 anys apunte que en les pròximes setmanes veurem què fem amb el calendari però el veig complicat, ja que els tornejos són internacionals i per tant venen tenistes de totes les parts del món.

Cal recordar que aquest circuit és el més vell d’Europa i el segon per darrere del Conde de Godoy de Barcelona i precisament en els últims anys s’ha convertit el de Gandia en el més important que es disputa a la província de València. És sens dubte l’esdeveniment esportiu més important que té lloc a la ciutat ducal i després de res menys que 41 edicions podria suspendre’s per primera vegada.

La competició gandiana es disputa del 13 al 19 de juliol, després va a Dénia i tanca el circuit Xàtiva.

Articles relacionats