13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

L’Hospital Francesc de Borja té 16 persones ingressades per coronavirus

Segons les dades oficials de la Conselleria de Sanitat per Departaments de Salut la xifra de total de defuncions és de 24, des que va començar la pandèmia a l’àrea de Salut de la Safor, ahir es va produir malauradament 1 mort més..

El nombre de contagis per coronavirus a la Safor és fins ahir de 234, quatre casos més. Cal ressaltar que tan sols hi ha 16 hospitalitzats per coronavirus i tres d’ells estan a la Unitat de Vigilància Intensiva, ja que ahir, un pacient que ha superat la fase més crítica de la malaltia, ha abandonat, entre els aplaudiments, música de Queen i paraules d’ànim dels sanitaris, la Unitat de Vigilància intensiva. 

També s’ha confirmat l’augment del nombre de test i el compliment del protocol de cirurgia tant per a malalts i sanitaris que han de passar obligatòriament la prova del COVID19.

La xifra de malalts que han superat la malaltia per Covid-19 és pràcticament del 48% dels casos confirmats positius de coronavirus.

Amb aquestes dades, el nombre d’altes des de l’inici de la pandèmia ja s’acosta a les 100 en el conjunt de la comarca. Finalment, i segons indiquen a Radi Gandia SER fonts sanitàries, durant aquests dies s’estan realitzant test de manera massiva per a detectar nous casos.

Articles relacionats