23.8 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

L’ atleta Joan Sastre del CA Safor Teika va competir en el Campionat d’Espanya de Duatló

• L’atleta de categoria cadet va obtindre la 25a posició de la seua categoria. La prova es va disputar dissabte passat a Avilés (Astúries).

• Xavi Cabanilles (Sub12) aconsegueix una espectacular marca de 6,11 en un control de 2.000 m a València.

Dissabte passat es va disputar a Avilés (Astúries) el Campionat d’Espanya de Duatló, amb vora 1.400 triatletes, dels quals 146 de la Comunitat Valenciana. El Club d’Atletisme Safor Teika va estar representat amb Joan Sastre, en categoria cadet.

El campionat va seguir estrictes mesures de seguretat sanitàries marcades pel protocol covid i hagué de realitzar-se en format de contrarellotge individual. Les eixides eren cada 15 segons, sense que un atleta poguera posar-se a roda de cap altre. Va constar d’un segment de carrera a peu (2 km), més 7 quilòmetres de ciclisme i un altre quilòmetre de carrera. Sastre, que és cadet de primer any i aquest era el seu primer nacional, va quedar en 25a posició, amb un crono de 23.28. L’atleta va viatjar acompanyat pel seu entrenador, Carlos Ferrando.

D’altra banda, Xavi Cabanilles (Sub12), també de l’escola de triatló, va disputar a València, a l’estadi del Túria, un control de 2.000 ml. amb una espectacular marca de 6,11. A aquest control el club va desplaçar a prop de 60 joves.

Fotografia Javier Cloquell

Articles relacionats