13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

El Partit Popular de Gandia fa costat a la petició d’un any Jubilar en honor a Sant Francesc de Borja

– El passat diumenge de Resurrecció l’Abat de la Insigne Col·legiata va informar els presents que havia cursat petició a l’Arquebisbat de València per a celebrar un Any Jubilar en honor a San Francisco de Borja

Aquesta petició es produeix perquè en 2021 es compleixen 350 anys de la canonització de San Francisco de Borja mentre que en 2022 es compleixen 450 anys de la mort del patró de la ciutat de Gandia.

Per tot això, els populars de Gandia han manifestat el seu ple suport a la sol·licitud realitzada per la Insigne Col·legiata, ja que consideren que amb la declaració de l’Any Jubilar es podrà exposar la vida i obra de San Francisco de Borja.

Es tractaria del segon Any Jubilar que se celebra a Gandia després del concedit en 2010 amb motiu del 500 aniversari del naixement de Sant Francesc de Borja.

Així el portaveu municipal, Víctor Soler, ha manifestat que “donem suport a la declaració de l’Any Jubilar per a posar en relleu tota l’obra del nostre Sant patró Francesc de Borja. Una vegada més, els gandians se sumaran als homenatges al gandià més universal”.

Articles relacionats