20.9 C
Gandia
Dijous, 18 agost, 2022

Kim López confirma la seua participació per a Tòquio 2021

– L’atleta Kim López entrenat per Juanvi Escolano, entrenador del Club de Córrer el Garbí, assegura la seua participació en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2021

Divendres passat es va celebrar en les pistes de Sagunt el primer control de marques després del confinament organitzat per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana. A la competició van assistir els atletes del grup de llançaments de l’escola del C. c. El Garbí.

Kim López atleta del “Fent Camí Mislata” entrenat per Juanvi Escolano confirma la seua plaça per als Jocs Paralímpics de Tòquio 2021 ajornats a causa del COVID-19. López va llançar la bola de 7,260 kg fins als 16,30 metres quedant-se molt prop de la seua millor marca personal.

En el mateix concurs van participar els atletes del Garbí, Guillermo Garcés amb la bola de 6 kg millorant la seua marca personal fins als 16,10 metres i Eric Sebastià amb el pes juvenil, aproximant-se a la marca requerida per a la participació en el Campionat d’Espanya.

En llançament de disc, Unai Requena tornava a la competició després d’un trencament en la falange de la mà i va aconseguir la seua millor marca amb 34,99 metres.

D’altra banda, la setmana que ve participarà Héctor Cabrera en un control organitzat a Pamplona on buscarà sobrepassar la barrera dels 60 metres en javelina per a afermar la seua plaça en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2021.

Articles relacionats