20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Es confirmen 70 contagis totals al brot de coronavirus de Gandia

– La Consellera de Sanitat en la seua visita a Gandia ha confirmat que ja són 70 persones afectades pel brot de coronavirus detectat a Gandia

– Ana Barceló ha fet aquestes declaracions en la visita al Departament de Salut de Gandia

Des de l’última actualització de les dades corresponents al brot de Gandia, s’han produït 21 casos nous, que fan que la xifra siga pel moment de 70 afectats des del passat dia 4 de juliol.

Ahir la Conselleria de Sanitat va decretar el tancament de tots els locals d’oci nocturn de Gandia durant 14 dies per tal de frenar i controlar el focus, el perfil dels afectats es troba entre els 20 i 40 anys.

Barceló ha reconegut que el tancament dels locals és una mesura difícil però necessària perquè pensem en el conjunt de la ciutadania. També ha fet una crida a tots els locals d’oci i restauració perquè es complisca les mesures per garantizar el distanciament.

Diana Morant ha assenyalat “hem pres mesures valentes i contundents i que tant la ciutadania com el sector d’oci nocturn han compartit per tal d’evitar mals majors”. Diana Morant ha ressaltat que “Aquest brot no ha sigut conseqüència, ni d’una mala praxi dels serveis sanitaris, ni del sector de l’oci ni de la ciutadania, sinó que aquest anava a arribar, ique cal posar solucions”.

L’Alcaldessa ha volgut enviar un missatge de solidaritat per a  les persones contagiades.

Articles relacionats