JULI CAPILLA PRESENTA ESTE DIVENDRES EL LLIBRE «EL TIO DE LA PORRA» AL CC LA VITAL

El llibre ‘El Tio de la Porra’, de Juli Capilla amb il·lustracions de Toni Cabo, es presentarà el proper divendres 27 de maig a les 20 h  davant de la Casa del Llibre del Centre Comercial La Vita, on es podrà gaudir d’una gran estona i d’una interpretació en directe del Tio de la Porra.
L’editorial Lletra Impresa no és la primera vegada que presenta els seu llibres a La Vital  i en totes les ocasions ha estat un gran èxit degut a que les presentacions són  interpretades amb un xicotet teatre en el que tant majors com menuts participen i  gaudeixen. Després hi haurà un taller de màscares per als xiquets. Gràcies a aquesta  presentació els més menuts descobriran qui és el Tio de la Porra i el motiu pel que és  tan important a Gandia.

L’empresa de comunicació i Marketing Posiciona2.0 ha estat aquest mes de maig organitzant diferents presentacions de llibres escrits per autors valencians i apostant  per totes les persones que acaben de començar i necessiten aquest tipus  d’esdeveniments per donar-se a conèixer.

Et Pot Interessar