MOR ALS 92 ANYS EL PARE PUIG, FILL PREDILECTE DE GANDIA I IMPULSOR D’UNA GRAN TASCA SOLIDÀRIA

El sacerdot jesuïta José Puig Miret, el Pare Puig, fill predilecte de Gandia i impulsor d’una important tasca humanitària a Gandia, ha mort este dimecres als 92 anys.

L’Ajuntament de Gandia ha lamentat en una nota la» trista notícia» de la mort del Pare José Puig Miret i la pèrdua del Fill Predilecte de la ciutat, i transmet els seu condol a amics i familiars, alhora que informa de que la capella ardent estarà instal·lada al tanatori Mondúver i la missa funeral serà dijous a les 11 hores a l’església del Palau Ducal.

 

El pare Puig va nàixer a Gandia fa 92 anys. Va compaginar el seu treball de docent amb moltes altres activitats com la fundació de les Aules de la Tercera Edat a Alacant, va ser iniciador del Projecte Home a Gandia i va ajudar a impulsar el menjador social de Gandia, al costat de l’associació Bunyoleres Sense Fronteres, que dóna de menjar a 350 persones cada dia. Va entrar en la Companyia de Jesús en 1940 i va ser ordenat sacerdot en 1954. A l’octubre de 2013 ja va rebre l’Escut d’Or de Gandia i al 2015 va ser nomenat fill predilecte.

Et Pot Interessar