12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Juan Ramon Calabuig presentarà el poemari ‘SanguijuELA’ el 26 de juliol a Ròtova

-Dimarts 26 juliol, a les 20h, la plaça Major de Ròtova acollirà la presentació de ‘SanguijuELA’, el segon poemari de Ramon Calabuig.

L’acte estarà conduït per Alba Calabuig i hi prendran part Josep Maria Balbastre, poeta (que parlarà de la poesia de Ramon i ‘SanguijuELA’); José Jiménez, president d’ADELA CV; M. Àngels Faus, flautista, i el quintos del 1955-56, que duran a terme un recital de flauta i lectura de poemes. Ramon Calabuig tancarà l’acte. També hi serà present la llibreria d’Almiserà. Per acabar, hi haurà orxata i fartons per a tothom.

Calabuig expressa de quina manera afronta l’existència des de la situació personal amb un esperit vital que ens contagia. No es tracta de sobreviure, sinó de viure en plenitud malgrat tot. L’essència del seu tarannà en enfrontar-se a la vida. Des d’una dura experiència interior, brolla un nou vitalisme. I ens acosta a la natura, a paisatges més íntims i al terreny de la transformació social.

L’organització corre a càrrec dels Quintos del 55 i 56 i hi col·labora l’Ajuntament de Ròtova. ‘SanguijuELA’ es pot adquirir a través de l’Associació Valenciana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica tel 963 794 016, a canvi d’un donatiu, amb el qual es col·labora amb el desenvolupament dels seus programes sociosanitaris.

Articles relacionats