12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Festes de Santa Anna 2022 a Gandia

 

Alicia Izquierdo, presidenta de la Junta de Districte ha volgut rememorar a la seua companya i amiga, Lorena Milvaques, “quan em va transmetre la seua experiència com a presidenta de la Junta de Districte. Perquè, efectivament, a Santa Anna una se sent a casa, com una veïna més.

Festes Santa Anna

“Un barri que creix i millora cada dia, tant pel que fa a la convivència del seu veïnat, com a les seues infraestructures o la cura pel l’entorn magnífic i envejable que ens habita” 

Després de dos anys marcats per la pandèmia, la  presidenta de la associació de veins de Santa Anna ha manifestat que “m’emociona especialment tornar anunciarel començament de les festes patronals en honor a SantaAna. Us anime que torneu a omplir els
carrers de riures, de música, de tradició i de retrobaments”.

DISSABTE, 16 DE JULIOL:
20:30 H. CAVALCADA DE DISFRESSES.
22:00 H. SOPAR D’ENTREPÀ I DISCO MÒBIL
DIVENDRES, 22 DE JULIOL:

20:00 H. DECORACIÓ DEL BARRI.
22:00 H. CINEMA SOLIDARI
“JINETES DE LA JUSTICIA”

DISSABTE, 23 DE JULIOL:

19:30 H. CONCURS DE PAELLES.
23:00 H. DISCO MÓVIL AMB ANIMACIÓ.

DIUMENGE, 24 DE JULIOL:“DIA DEL VEÌ”

21:30 H. SOPAR D’ENTREPÀ.
LES CACACAUES I LA SAMORRA ACÀRREC DE L’ASSOCIACIÓ
23:00 H. DISCO MÓVIL.

DILLUNS, 25 DE JULIOL

“FESTIVITAT DE SANT JAUME”
08:00 H. VOLTEIG DE CAMPANES.
08:30 H. DESPERTÀ PEL BARRI .
10:00 H. ESMORZAR DE FESTERS.
11:30 H. PARC ACUÀTIC.
12.30 H. PASACARRER PEL BARRI
13:30 H. GRAN TRACA.
14:00 H. DINAR DE FESTERS.
20:00 H. RECOLLIDA DE FESTERS.
21:30 H. PROCESSÓ DE BAIXADA DE SANTA ANNA.
00:00 H. DISCO MÒBIL
ENTREGA DE PREMIS DELS DIFERENTS CONCURS.

DIMARTS, 26 DE JULIOL:

“FESTIVITAT DE SANTA ANNA”
08:00 H. VOLTEIG DE CAMPANES.
08:30 H. DESPERTÀ PEL BARRI.
09:00 H. MISSA EN L’ERMITA DE SANTA ANNA.
10:00 H. ESMORZAR DE FESTERS.
11:00 H. PASACARRER PEL BARRI.
11.30 H. CORDÀ D’AIGUA.
13:30 H. GRAN TRACA.
14:00 H. DINAR DE FESTERS I AUTORITATS.
20:15 H. RECOLLIDA DE FESTERS.
21:00 H. MISSA EN HONOR A LA NOSTRA PATRONA.
21:45 H. PROCESSÓ DE PUJADA DE SANTA ANNA.
AL FINALITZAR LA PROCESSÓ MASCLETÀ NOCTURNA.

Article anterior
Article següent
Compromís per Xeraco denuncia al Govern del PP de Xeraco, per les obres que han tallat els accesos principals a la Platja de Xeraco “Les obres, que duraran com a mínim fins al 15 d’agost, estan ocasionant retencions de més de mitja hora per anar del poble a la platja”. El PP de Xeraco ha començat a pavumentar aquest mes de juliol, l’avinguda Ronda de Brúguieres (principal accés a la carretera que va a la platja), i a fer el tram del carril bici des del final de l’Avinguda Ronda de Brúguieres a la rotonda de l’encreuament entre la platja, la carretera Natzaret-Oliva i la platja de Xeraco. Aquestes obres que no estan condicionades a cap termini d’execució perquè no depenen de cap subvenció, ja que s’estan fent amb el préstec de vora 1 milió d’euros que ha fet el PP (préstec al qual ens van oposar des de Compromís), han començat a fer-se el mes de juliol. Obres que s’haurien pogut començar a fer a partir de la segona quinzena de setembre, ja que no es tracta d’obres urgents i que segons la licitació la seua durada era, en el cas del carril bici de 3 mesos i mig, i en el cas de la pavimentació de l’Avda Ronda, de 2 mesos. Des de Compromís per Xeraco no entenem com estan fent-se ARA aquestes obres que a més d’ocasionar problemes per accedir a la platja, estan afectant el veïnat de l’Avda Ronda que en ple estiu i onada de calor ha de tindre les finestres tancades per la pols i l’olor de quitrà que ocasiona qualsevol obra de reasfaltat. La mala actuació del PP està perjudicant la nostra platja, al nostre veïnat i als nostres agricultors, ja que s’estan utilitzant el Camí de les Marjals, on es pot circular en doble sentit, inclòs la circulació de vehicles pesats, com els tràilers que no poden accedir als magatzems de taronja que estan entre el poble i la gasolinera, i el Caminàs que uneix l’Avinguda Ronda i la carretera Natzaret-Oliva, coneguda com a la carretera del Grau, sent aquest l’únic accés per anar del poble a la platja de Xeraco. En aquest sentit li demanem al PP que retarde al mes d’octubre l’altra obra que s’ha licitat i adjudicat, ja que també afecta una zona de la platja.

Articles relacionats