12.9 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

Josep Matoses penja la bici i puja al kart

El xeraquer Josep Matoses ja no delectarà als afeccionats de ciclocròs amb les seues estupendes exhibicions sobre el fang amb cavallet inclòs per la seua decisió de penjar definitivament la bicicleta.

Matoses que ha aconseguit en diverses ocasions el challenge de ciclocròs com a campió autonòmic ha decidit deixar el món del ciclisme per la falta de motivació després de 10 anys competint a un nivell molt alt.

El de Xeraco ha perdut la motivació en un any en què la pandèmia de coronavirus ha suposat un colp per al món de l’esport per la suspensió de moltíssimes competicions i les poques que s’han pogut fer sempre han estat sota la incertesa de si es farien o no.

No obstant això Josep Matoses no abandonarà el món de l’esport i competirà la pròxima temporada en el campionat valencià de kàrting on hi ha un gran nivell respecte a altres autonomies.

La nova estructura del jove de Xeraco es dirà Matoses Racing i tindrà el kart preparat en els pròxims dies, i a més el monoplaça montarà un motor Subaru i comptarà amb la col·laboració de Motul i Rotax.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles