El campus de Gandia celebra el tercer torneig de League of Legends

– Estudiants de l’Escola Politècnica Superior organitzen l’III Torneig de League of Legends EPSG, destinat a la comunitat universitària de la ciutat, en col·laboració amb la UPV i l’Ajuntament de Gandia.

Aquest cap de setmana tindrà lloc la tercera edició del Torneig de League of Legends del Campus de Gandia, organitzat per un grup d’estudiants de la UPV i Delegació d’Alumnes, i que compta amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de València i la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Gandia.

El dissabte 19 de desembre se celebrarà la fase prèvia, i el diumenge 20 tindran lloc les semifinals i la final. El torneig, que serà online i retransmés a través de la plataforma Twitch amb comentaristes especialitzats, tracta de posicionar a la ciutat dins de l’univers gaming alhora que planta la llavor d’una nova associació d’eSports en la universitat.

Plantejat inicialment per a estudiants del Campus de Gandia de la UPV, l’organització de l’esdeveniment ha decidit obrir les inscripcions també a ‘gamers’ aliens a aquesta, però tres dels cinc jugadors de cada equip hauran de ser estudiants de la UPV, per a conservar l’esperit del torneig.

“L’objectiu és oferir alternatives d’oci compatibles amb la situació de pandèmia, al mateix temps que es genera una comunitat gaming al campus i l’entorn, i es creen nous vincles i relacions entre els participants”, afirmen des de l’organització, i agraeixen el suport de la UPV i de l’Ajuntament de Gandia per a poder desenvolupar aquest torneig.

La regidora delegada de Joventut, Lydia Morant, va voler agrair a la UPV la iniciativa i va destacar que “les noves formes d’oci i d’ocupar el temps dels joves estan canviant i des de l’administració local amb aquest suport ens sumem a aquest projecte, ja que els eSports cada vegada generen més impacte en la joventut”.

Et Pot Interessar