9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Josep Llàcer encapçala la candidatura a les eleccions municipals 2023 de Compromís per Tavernes de la Valldigna

-La decisió ha estat presa, per unanimitat, per lAssemblea de Compromís de Tavernes de la Valldigna després de la renúncia de lactual alcalde, Sergi Gonzàlez, a liderar la pròxima llista de Compromís.

-Sergi González ha pres esta decisió per motius, absolutament personals. Formarà part de la llista de Compromís per Tavernes de la Valldigna i de lexecutiva desta. 

El nostre alcalde i company, Sergi Gonzàlez Frasquet, ha anunciat, esta vesprada, davant lassemblea de Compromís per Tavernes de la Valldigna la renúncia a encapçalar la llista de Compromís per Tavernes de la Valldigna a les eleccions municipals de 2023. Segons les paraules del nostre Alcalde, es tracta duna decisió presa, absolutament, per motius personals molt meditada, difícil de prendre i dolorosa. Però, a partir de 2023, he decidit prioritzar aspectes de la meua vida personal del tot incompatibles amb la dedicació que requereix un càrrec com el de lalcaldia

Tot i la renúncia a encapçalar la pròxima llista de Compromís a les eleccions municipals de 2023, Sergi Gonzàlez continuarà actiu dintre de lespai polític de Compromís i de Tavernes ja que formarà part de la llista i, a partir de hui, de lexecutiva de Compromís per Tavernes de la Valldigna. Li estic agraït de per vida a este grup humà, loportunitat que moferiren per tal de poder ser alcalde del meu poble. El menys que puc fer per vosaltres és deixar-me la pell, cada dia, pel nostre col·lectiu.

Des del col·lectiu de Compromís de Tavernes de la Valldigna, com així ho hem manifestat a lassemblea, sols tenim paraules sinceres dagraïment a la bona gestió de Sergi Gonzàlez al front del Consistori, feina que continuaràdesenvolupant, i nosaltres recolzant, fins al final de la legislatura.

Per daltra banda, coneguda la notícia, lassemblea de Compromís per Tavernes de la Valldigna ha decidit, per unanimitat, que la candidatura de Compromís per Tavernes de la Valldigna per a les eleccions vinents municipals de lany 2023 estiga encapçalada pel company Josep Llàcer Gandia.

Josep Llàcer ha estat peça cabdal en la transformació que, des de lany 2011, Tavernes de la Valldigna ha experimentat per tal dabastir la gran qualitat de vida de la qual, hui en dia, per fi, gaudim les valleres i vallers. Una persona que ha demostrat la seua capacitat de treball i gestió seriosa i responsable al davant de lajuntament, que ha solucionat molts dels problemes que patia Tavernes lany 2011 i que ha creat i consolidat les bases per fer de Tavernes la ciutat que totes i tots desitgem. Una experiència al capdavant de la gestió pública que garanteix que Tavernes caminarà pel bon camí i en pas ferm cap al futur. Un coneixement indispensable i necessari a lhora dafrontar amb èxit el repte de regentar una administració pública de la talla dun ajuntament en uns temps socialment difícils com els que venen per culpa de la delicada situació econòmica, social i política que comencem generada pels darrers esdeveniments succeïts a escala mundial ( post pandèmia, guerra, escalada de preus)

Josep Llàcer Gandia ( Tavernes de la Valldigna, 1979):

Legislatura 2011- 2015 : Tercer Tinent Alcalde,  Regidor dEsports,  Joventut, Promoció Lingüística, Foment Local, Festes, Turisme i Brigada.

Legislatura 2015-2019: Segon Tinent Alcalde, Regidor dUrbanisme, Foment Local, Promoció Econòmica, Turisme, Esports, Medi Ambient i Promoció de Festivals.

Legislatura 2019-2023: Primer Tinent Alcalde, Regidor dUrbanisme, Foment Local, Indústria, Projectes Europeus, Seguretat Ciutadana i Promoció de Festivals.

Articles relacionats