28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Iván Gomar, actual campió de la Copa d’Espanya ja està en “mode ON”

L’actual campió de la Copa d’Espanya de ciclocross, Iván Gomar ja està en Mode on de cara a la present temporada en dita especialitat després de la primera reunió dels ciclistas en la sede de l’equips Teika al Real de Gandia produïda aquest passat divendres. Un equip amb bastant baixes amb respecte a l’any anterior però amb un conjunt molt compensat entre categories. Iván Gomar, Raúl Mira i Vania Rico seran els abandéranos de l’equip gandiense a la categoría sub 23 entre que en juniors estarán Pablo Calvo, David Ivars i Adrián Valle entre que en cadets hi haurà dos peces fortes com Eric Igual i Leyre Almena. 

Aquesta temporada al haver 10 carreres de la Copa d’Espanya, l’esforç econòmic resulta el doble i per aquest motu han havut de prescindir de molts corredores com és el mas de Sofía Rodríguez i Sara Bonillo mentre que Pau Martí es centrarà més en la carretera per les posibilitas que han de donar el país cap al profesionalismo al 2023. 

En quant al fontino buscarà a l’especialitat del ciclocross resarcirse de la temporada sobre l’asfalt i en poques setmanes estarà entrenant sobre terra encara que disputarà algunas carreres amb el ser actual equip de bicicletes Sanchís de Xativa. 

Articles relacionats