21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

El CA Safor Teika és fa amb una medalla de plata i tres places de finalista al Campionat d’Espanya Promesa

-Va ser plata Víctor Faus en llançament de disc, i finalistes Aina Olaso (javelina), Yago de la Fuente (triple salt) i Rubén Mayor, en pes. La prova es va disputar el cap de setmana passat a Santander.

Set atletes del Club d’Atletisme Safor Teika van competir al Campionat d’Espanya Individual Sub23 (Promesa) a l’Aire Lliure, que es va celebrar el passat cap de setmana a Santander.

El resultat més destacat va ser el de Víctor Faus, que es va penjar la medalla de plata en disc amb un llançament de 48.87 metres. A més, es van aconseguir dos cinquens llocs amb Aina Olaso en javelina (36.40 m), i Yago de la Fuente, entrenat per Juanvi Escolano, en triple salt (14.55 m.), tot i que va abandonar per lesió després del quart salt. Rubén Mayor va ser huitè en pes amb 13.76 metres.

També van participar Louis Dieumegard als 400 metres tanques, que va ser sisè de la tercera semifinal; Elena Cruceta, que es va lesionar a les eliminatòries dels 100 m.l., i Iván Duarte, onzè en salt de llargada. Els atletes van estar acompanyats pel tècnic Iván Martínez.
2 VICTOR FAUS

 

Articles relacionats