17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Josep Alandete s’incorpora a la formació ecosocialista d’Iniciativa-Compromís

– El vicealcalde de Gandia Josep Alandete i una trentena de persones més s’afilien a Iniciativa-Compromís

El vicealcalde de Gandia, Josep Alandete, ha anunciat aquest matí en roda de premsa, acompanyat pels portaveus d’Iniciativa-Compromís Aitana Mas i Alberto Ibáñez i el portaveu local del partit, Vicent Pellicer, la seua afiliació a la formació ecosocialista, junt amb una altra trentena de persones.

El també portaveu municipal del Grup Compromís Més Gandia Unida, Josep Alandete, ha explicat que “m’unisc al projecte d’Iniciativa per seguir enfortint Compromís, per continuar el camí que hem marcat en els governs del Botànic i del Serpis i per seguir treballant per millorar la vida de les persones. És l’hora de sumar forces i fer que la llum vença sempre la foscor.”

Aitana Mas ha donat la benvinguda a Iniciativa a Alandete i ha assenyalat que el pas cap a la militància d’ell i una trentena de persones més a Gandia enforteix el discurs ecofeminisme. “En un any en què hem avançat en obertura, participació i consolidació organitzativa del partit després del Congrés que tinguérem al mes de febrer, seguim sumant i eixamplant el nostre projecte polític per a ser un instrument cada vegada més eficaç en la defensa dels drets de les persones”.

Per la seua banda Alberto Ibáñez ha destacat que “la política és l’eina més poderosa perquè la gent humil puguem defensar causes comunes que beneficien a la majoria. Per això és tan important la militància activa en un temps en què cal seguir apostant per conformar governs que tinguen com a prioritat la justícia social i la protecció del territori, a la vegada que es combat l’imaginari polític de mentides i incerteses que promouen la dreta i l’extrema dreta”.

Finalment, Vicent Pellicer, portaveu local d’Iniciativa a Gandia ha fet valdre que “hui el projecte Compromís guanya moltíssim. Sumem il·lusions i reptes al col·lectiu local de la mà del vicealcalde, Josep Alandete, per seguir teixint aliances i construint totes juntes un projecte guanyador per a Gandia i per al país”.

Iniciativa-Compromís ha iniciat una campanya d’afiliació per animar a la ciutadania a formar part del projecte ecosocialista de cara als importants reptes que es presenten en els pròxims mesos. Amb el lema ‘Fes política amb Iniciativa’ el partit integrant de la coalició Compromís que té com a màxima exponent a Mónica Oltra, està realitzant una crida a la gent a què forme part activa del treball per aconseguir conformar novament governs transformadors en les pròximes cites electorals.

Articles relacionats