16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Josep Alandete retira la seua candidatura a les primàries de Compromís per Gandia

– Josep Alandete, ha anunciat en roda de premsa que retira la seua candidatura a les primàries de Compromís, però que continua en la formació.

Josep Alandete, ha anunciat en roda de premsa que retirat la seua candidatura, perquè entén que el procés no era del tot democràtic al no comptar en l’aportació del simpatitzants, situació, segon ell, que no li permetia la igualtat de condicions.

També ha significat que malgrat la seua insistència i haver-se creat la Coordinadora de Pro Primàries Obertes, finalment el procés de primàries no anava a estar obert a la ciutadania sinó sols als militants. 

Per tot això, ha decidit retirar la seua candidatura abans que comencen les votacions dimecres que ve 8 de febrer. Alandete ha insistit que no abandona Iniciativa ni Compromís i que encara hi ha de temps fins al pròxim 4 d’abril per a arribar a un acord, de cara a confeccionar la llista electoral de la formació.

Segons Josep Alandete, aquesta situació no afectarà el pacte del Serpis ni el funcionament del Govern Local el que queda de legislatura.

Articles relacionats