15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Alicia Izquierdo única candidata a encapçalar la llista de Compromís per Gandia

 

  • Alícia Izquierdo: “Anime la militància a elegir les persones que formaran el nou projecte de Compromís”

• L’única candidata a encapçalar la llista de Compromís per Gandia ha fet valdre el reglament de primàries on la militància pot triar els seus representants, “l’únic partit de Gandia que tria així la seua candidatura i això parla molt bé de Compromís”.

• Anima les vora 400 persones que formen la militància de Més, Iniciativa i Els Verds Equo a Gandia a participar en les votacions, “amb total llibertat i des de la responsabilitat que cal construir un nou projecte, des de la unió de les esquerres, que lidere el govern de la ciutat”.

Alícia Izquierdo ha fet les seues primeres declaracions després de conéixer que és l’única candidata a encapçalar la llista de Compromís per Gandia, en la coalició Més Gandia, a partir del 14 de febrer.

Izquierdo ha restat importància a aquest fet, assegurant que el fet important és que a partir de dimecres les vora 400 persones que formen la militància de Més, Iniciativa i Els Verds Equo a Gandia participen en el procés de primàries local, d’acord amb el reglament ratificat pel 98% de l’assemblea general de Compromís del País Valencià: “Anime a què ho facen amb total llibertat i des de la responsabilitat que cal construir un nou projecte, des de la unió de les esquerres, que lidere el govern de la ciutat per a continuar implantant i garantir al cent per cent les polítiques transformadores de l’esquerra valencianista, les més properes a les necessitats reals de les persones. Polítiques i accions de transició ecològica; feministes; de defensa de la nostra cultura, llengua i patrimoni; de respecte a la diversitat i la inclusió social de les persones més vulnerables. I, per descomptat, la reactivació econòmica dels sectors més castigats per la crisi que ens ha tocat viure els darrers anys”.

La candidata ha fet valdre el reglament de primàries on la militància pot triar els seus representants, “l’únic partit de Gandia que tria així la seua candidatura i això parla molt bé a favor de Compromís”.

Presentació candidatura
Cal recordar, que dijous passat Alícia Izquierdo va presentar oficialment l’equip de la “Candidatura Alícia Izquierdo” en un conegut bar del centre de la ciutat, on s’hi van donar cita militants, simpatitzants i amics de Compromís. Un equip de persones que combinen l’experiència municipal i l’activisme als moviments cívics de la ciutat: Esther Sapena; Daniel Muñoz; Rafa Ferrer; Raquel Esteve; Pere Sirerol i Benjamí Pérez.

El procés de primàries de Compromís per Gandia per a triar la candidatura local i els seus membres a la llista municipal tindrà lloc del 8 al 10 de febrer de forma telemàtica. Les votacions presencials seran l’11 de febrer en la mesa que habilitarà la coalició a la seua seu del carrer Tossal. El mateix dia 11, a partir de les 20.00 h, es donaran els resultats de les primàries, que seran proclamats oficialment el 14 de febrer.

Articles relacionats