José Millet i Maria Fuster seran els mantenidors de les falleres majors de Gandia

José Millet Roig, vicerector d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de València, serà el mantenidor de la presentació de la Fallera Major de Gandia, Laura Puig, el pròxim 20 d’octubre, i la periodista Maria Fuster serà la mantenidora de Júlia Perles, Fallera Major Infantil.

El mantenidor de la Fallera Major de Gandia és doctor enginyer industrial, catedràtic en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació i vicerector d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de València. Però a més és un amant de les falles. José Millet i la seua família pertanyen a la Falla Baron de San Petrillo – Leonor Jovani de Benimaclet, a València, on ha ocupat diversos càrrecs a la seua executiva i s’emociona desfilant cada any junt amb els seus fills i la seua dona en l’Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats.

José Millet és natural de la Font d’en Carròs però familiarment vinculat a Gandia. Encara que resideix a València amb la seua dona Amparo i els seus dos fills, sempre que poden es traslladen a Gandia o a la platja, on estiuegen. És amant de les tradicions i sobretot de la cultura valenciana.

Com a Vicerector de la UPV, José Millet dirigeix el Servei Integrat d’Ocupació, la unitat d’emprenedoria IDEAS UPV, el programa de Càtedres d’Empresa, l’Observatori d’Ocupació, el Patronat de la Fundació Servipoli i la Fundació Globalitat i Microeconomia.

Ha sigut guardonat amb el premi en la categoria de Promoció del l’Emprenedoria en els Premis Europeus d’Empreses (Entrepreneurship Promotion Award) concedit per la Unió Europea i també en els premis del Consell Social UPV amb el Premi a la Innovació en la Gestió, obtingut per Ideas UPV pel seu Pla d’Emprenedoria Global StartUPV i també ha rebut el premi de Dia de la Persona Emprenedora.

És membre de diversos comités internacionals, de la Comissió de Vicerectors i director de dues càtedres. En l’àmbit acadèmic, ha dirigit com a investigador principal més de 20 projectes nacionals i internacionals competitius i de transferència de tecnologia, ha publicat més de 80 articles en revistes indexades i més de 100 publicacions en congressos especialitzats.

A més de la seua tasca docent en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació, participa en diferents màsters, conferències, tallers i congressos nacionals i internacionals, és autor de diferents articles de divulgació de ciència, ocupació i cultura emprenedora i és editor en cap de la revista internacional Service Business Journal.

Laura Puig, Fallera Major de Gandia, s’ha mostrat contenta amb l’elecció de José Millet per la seua importància dintre de la cultura i l’educació i a més, per la seua vinculació directa amb les falles.

Mantenidora de la fallera infantil

La periodista Maria Fuster serà la mantenidora de la presentació de la màxima representant infantil de les Falles de Gandia, Julia Perles, el pròxim 19 d’octubre.

Maria Fuster és una jove gandiana, concretament del Grau, barriada que uneix a Maria i a Júlia. Les dues adoren la mar, el port i la platja, i sobretot tenen el mateix sentiment de pertinència al Grau de Gandia. La mantenidora també poseïx altre nexe d’unió amb la Fallera Major Infantil, les dos han estimat i estimen la festa fallera. Maria Fuster va ser Reina de la Falla Infantil de la Falla Plaça Prado l’any 1999 i a més membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil l’any 2000.

Maria Fuster ha estat escollida mantenidora de la Fallera Major Infantil, a més de pel seu sentiment faller i el de la seua família, també per ser un referent periodístic valencià. La mantenidora és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia). Ha treballat com a presentadora d’informatius a Mediterráneo TV, i també en registres més despreocupats a 8TV junt a Mediaset i La Fábrica de la Tele. Ha treballat també a LaSexta Noticias, al magazine Tips de La2 de TVE i a Mediapro per al magazine Tarda Oberta de TV3. Actualment és copresentadora del Matí à punt.

Et Pot Interessar