L’Ajuntament de Gandia aporta 45.000 euros per a la rehabilitació de la façana de Foment

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el president de Foment d’Agricultura, Comerç i Indústria, Joaquín Bernabeu, han signat el conveni que permet la rehabilitació de l’edifici de Foment i altres estances d’aquest, dotat amb 45.000 €. A l’acte també han estat presents els regidors Nahuel González i Ciro Palmer. Diana Morant ha recordat que l’edifci data de principis del segle XX, va néixer com a espai per a canalitzar les inquietuds dels empresaris d’aquell moment, i a més és un edifici emblemàtic del Centre Històric.
«Amb aquesta signatura reafirmem el nostre compromís com a ajuntament i com a govern en la tasca empresarial que es realitza a Foment» «Vull felicitar el seu president per la tasca que estan desenvolupant per renovar el projecte. Els espais no té sentit sense contingut i en Foment s’està creant Economia, Associacionisme i Cultura«.
Per la seua banda, Joaquín Bernabeu ha agraït «la col·laboració que des de l’inici de la legislatura hem tingut tant de l’alcaldessa com de Ciro Palmer per aconseguir que Gandia tinga una institució com Foment».

Et Pot Interessar