Jose Manuel Prieto: «Necessitem un govern fort i també una oposició amb recursos»

Jose Manuel Prieto: «Necessitem un govern fort i també una oposició amb recursos tal com hem defensat des del primer dia»

El coportaveu de govern, Jose Manuel Prieto ha valorat aquest matí el plenari extraordinari celebrat durant la jornada d’avui on s’ha aprovat l’organització del consistori per a la present legislatura.

En primer lloc Prieto ha volgut destacar la unanimitat i el consens que s’ha donat en el plenari de hui al voltant de l’organització de l’Ajuntament. «Crec que és un èxit del govern municipal i del diàleg amb la resta de grups municipals que ha finalitzat sense desacords» i ha afegit que «És un bon acord per a la ciutat perquè necessitem un govern fort i també una oposició amb recursos tal com hem defensat des del primer dia des de les dues forces polítiques que governen».

«Tenim el convenciment democràtic que l’oposició ha de tindre recursos, els que nosaltres no vam tindre durant el mandat del PP, per a poder fiscalitzar i controlar al govern».

Sobre l’estructura del govern, el coportaveu ha incidit que malgrat que es tracta del govern més nombrós, no és més car per a les arques municipals. «S’ha aprovat una estructura política que respecta la massa retributiva de la passada legislatura i fins i tot aconsegueix un estalvi de 6.000 € en aquest apartat del capítol 1 i que dóna a l’oposició recursos que es tenien en anteriors legislatures, alhora que es mantenen els salaris».

Et Pot Interessar