«Les Nits al Jardí» activitats obertes de la 36 Universitat d’Estiu de Gandia

De l’11 al 19 de juliol. L’oferta és molt variada: conferències, taules redones i actuacions musicals amb el lema “Les nits al jardí”. Totes les activitats es celebraran a la Casa de la Marquesa i seran gratuïtes.

La regidora delegada de Polítiques educatives, Carmen Fuster, l’edil delegat de cultura, Nahuel González, i el Director del CIG-UV, J. Emili Aura, han presentat aquesta matí les activitats obertes de la 36 edició de la Universitat d’Estiu de Gandia (UEG).

La UEG commemora el 70 aniversari de la Declaració dels Drets Humans celebrada el curs passat i s’organitza baix el lema “Drets arreu del món”. Aura “confia en què un any més tindrà l’afluència d’edicions anteriors amb temàtiques diverses que poden resultar interessants per al públic”.

L’oferta que exposen és molt variada: conferències i taules redones i actuacions musicals amb el lema “Les nits al jardí”. Totes les activitats que es celebren a la Casa de la Marquesa seran gratuïtes.

Les conferències i taules redones tindran lloc del dilluns 15 de fins al divendres 19 juliol. Per altra banda, les actuacions musicals es produiran del dijous 11 fins al divendres 19 de juliol amb actuacions com Pep Botifarra i Ahmed Touzani.
Per la seua banda, González ha destacat “la deferència de la UEG que cap a la presència femenina, com no podia ser d’altra manera, amb actuacions musicals de Las Libelu o cantautores Júlia i Clara Andrés”.

A més, en la Sala d’Exposicions de la Universitat de València (C/Tossal, 8) es podrà trobar l’exposició “Creadors valencians pels drets humans” des del 8 de juliol fins al 31 d’octubre.

Finalment, Fuster ha volgut concloure amb un agraïment de la ciutat de Gandia: “Tot un luxe, com no podria ser d’altra manera, oferir-ho a Gandia, capital cultural valenciana, una ciutat educada i educadora”.

Et Pot Interessar