11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

José Manuel Prieto contesta a Cristina Moreno per la posible falta d’atenció al carrer Òscar Esplà

Josa Manuel Prieto, president de la Junta de Districte de Corea, hi ha respost amb contundència a l’edil del PP de Gandia Cristina Moreno, enfront de la denúncia realitzada per aquesta, sobre la falta d’atenció del departament de Serveis Bàsics al carrer Òscar Esplà. Fins i tot acusant de discriminació continuada del Govern de Diana Morant.

Segons les declaracions de Prieto li deixa molt clar la situació en dos minuts:

– Tan ell com els tècnics es personen constantment al barri de Corea

– Que la situació dels escocells ja havia sigut detectada i que donaren avis al departament de jardins, i la resposta va ser que es planificava l’actuació per al mes de gener, no sols ací sinó en el conjunt del barri, i que es fa en l’època que pertoca per fer la poda i replantació d’arbres (gener-febrer).

– Respecte a les voreres l’avís és urgent, però li recorda a la regidora del PP, que en el barri de Corea ja s’han executat més de 500, i que els hauran de publicar perquè se sàpia, i que no sols se centre en els deu que falten.

– Prieto li recomana, que acudisca més al barri i no sols a les juntes de districte i així es donarà compte que tots els dies hi ha avisos i tots els dies es passen per a la seua execució. 

Articles relacionats