11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

José Manuel Prieto candidat a liderar el PSPV-PSOE de Gandia

• Prieto: “Volem continuar el projecte polític d’avanç i de transformació que va encetar Diana Morant. Sense crispació, sense enfrontament i governant per a tots”

• Els dies 21, 27 i 29 d’abril se celebraran les jornades obertes a la ciutadania ‘Diàlegs de ciutat. Propostes per a avançar junts’ amb experts independents referents en diversos àmbits

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha anunciat hui que opta a la Secretaria General del PSPV-PSOE de Gandia en l’assemblea extraordinària del partit que tindrà lloc el pròxim 30 d’abril a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. D’esta manera, Prieto prendria el relleu de l’actual ministra de Ciència i Innovació i exalcaldessa de Gandia, Diana Morant, qui ha sigut secretària general dels Socialistes de Gandia des de l’any 2014.

Prieto ha recalcat que “volem continuar aquest projecte polític d’avanç i de transformació que va encetar l’anterior alcaldessa i ara ministra del Govern d’Espanya, Diana Morant. Sense crispació, sense enfrontament i governant per a tots. Perquè per a nosaltres Gandia és capital; la capital del benestar i de la salut; de les oportunitats. Un lloc on viure, on quedar-se i on desenvolupar un projecte de vida”.

L’alcalde de Gandia també ha volgut recordar que “hem rescatat a l’Ajuntament de la fallida econòmica, hem gestionat una pandèmia i ara ens preparem per a superar les conseqüències d’una guerra en el cor d’Europa. I tot açò ho hem fet invertint en la ciutat, pagant el deute que vam heretar i, sobretot, posant a Gandia en el mapa com a ciutat capdavantera”.

Així, José Manuel Prieto ha indicat que vol presentar la seua candidatura per a liderar el PSPV-PSOE de Gandia “com a un instrument no per a mirar cap a dins, sinó per a seguir mirant cap a fora. Aquest és el projecte de Gandia que volem. I aquesta és la ciutat que volem seguir fent i construint entre tots”.

‘DIÀLEGS DE CIUTAT. PROPOSTES PER A AVANÇAR JUNTS’

jornada La ciutat del benestar

Prèviament a l’assemblea extraordinària, durant els dies 21, 27 i 29 d’abril els Socialistes de Gandia han organitzat les jornades ‘Diàlegs de ciutat. Propostes per a avançar junts’, que se celebraran en el Palau Ducal, a les 19.30 hores.

Es tracta d’unes jornades sectorials obertes a la ciutadania on participaran com a ponents tota una sèrie d’experts professionals i independents, que són referents en diversos àmbits de la societat gandiana, establint un amé diàleg entre ells. Les jornades ‘Diàlegs de ciutat. Propostes per a avançar junts’ estaran moderades per l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto.

El vicesecretari d’Organització del PSPV-PSOE de Gandia, Adrián Vila, ha explicat respecte a aquestes jornades que “volem escoltar les persones que més saben perquè aporten les millors idees i propostes que tenen per a abordar el present i el futur de Gandia. Perquè Gandia la fem i la construïm entre tots, sempre des del diàleg. Perquè treballem units per la ciutat que som i volem ser, per a avançar junts”.

El primer diàleg es durà a terme el pròxim dijous, 21 d’abril, conversant al voltant de ‘La ciutat del benestar’. Participaran com a ponents, Maite Genís, de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer-AFA La Safor (benestar social); Puri Naya, directora de comunicació de l’empresa Teika (igualtat i valors); Tomás Fuster, subdirector mèdic del Departament de Salut de Gandia (salut); Inmaculada Albi, psiquiatra i membre de l’equip de salut mental del Departament de Salut de Gandia (benestar emocional); Toni Fornet, assessor d’educació infantil del Cefire de Gandia i exdirector de l’IES Veles e Vents (infància); Juan Manuel Muñoz, exdirector del Centre Especialitzat d’Atenció als Majors (CEAM) de Gandia (gent gran i envelliment actiu).

Les jornades seguiran el dimecres 27 d’abril amb la temàtica ‘La ciutat del talent’, on es dialogarà sobre esport, joventut, cultura, educació, sostenibilitat i agenda urbana.

Finalment, la darrera jornada s’ha programat per al divendres 29 d’abril, mantenint un diàleg sobre ‘La ciutat de les oportunitats’, amb aspectes referents a ocupació, turisme, comerç, universitat i formació superior.

Articles relacionats