16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

José Luis Pascual del Club de Billar Gandia campió del Trofeu València – Marítim

– Ausiàs Fuster 9é consolida la seua posició 6a al rànquing autonòmic. Els jugadors del Club de Billar Gandia Chef Amadeo situats en el top del rànquing

El passat cap de setmana es disputava en l’Ateneu Mercantil de València la competició OPEN 200 TROFEU VALÈNCIA – MARÍTIM, prova de caràcter autonòmic i dintre del rànquing valencià de 3 bandes.

També vam jugar el gandians enrolats tots en el CB Chef Amadeo Gandia: Ausiàs Fuster (9é), Jose Ramon Fuster 21é, Xavi Pascual 19é, Paco Estruch 27é.

Bona actuació d’Ausiàs Fuster que va arribar a huitens, amb un partit ben lluitat, amb a la postre el subcampió Carrión, on perdre amb un ajustat 40 a 37 en 28 entrades, al final Ausiàs va aconseguir una mitjana general d’1,041 i 9é classificat del trofeu, que consolida la ben merescuda 6a plaça al rànquing autonòmic de 3 bandes.

Xavi Pascual es va classificar en la Fase Final, setzens, va collar una bona actuació amb la 19a posició una bona mitjana de 0,859 i preparant per al Sub25 del pròxim mes a Gandia.

José Luis Pascual, al trofeu del ko directe, va destacar a les 5 rondes disputades i guanyades. Emportant-se la prova del cap i casal, amb sacrifici i bon joc, amb una mitjana general d’1,290 i una màxima tacada de 8 caramboles.

El de Vilallonga, es va enfrontar en la final a Andres Carrión de Castalla, un dels millors jugadors del panorama valencià, Pascual es va imposar a la final per 40 a 33 en 26 entrades amb una mitjana d’1,538.

Amb aquest resultat i els punts aconseguits (200 punts), Pascual se situarà als llocs de privilegi del rànquing autonòmic, que li permetrà disputar el Campionat Autonòmic Absolut, reservat al millor 16 jugadors del rànquing.

La pròxima parada Campionat d’Espanya sub25 i Femení a tres bandes, al mes de juny. El millor billar jove i el millor billar femení d’Espanya.

Articles relacionats