16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

“És ara”, el lema amb el qual Yolanda Pastor arranca la campanya electoral de Projecte Oliva

– Projecte Oliva fa valdre l’equip i el projecte de ciutat que aniran exposant fins a les eleccions locals del 28 de maig

Projecte Oliva inicia la campanya electoral, que amb el lema “És ara” vol portar a Yolanda Pastor a l’Alcaldia de la ciutat.

La jornada va començar amb el tradicional sopar d’equip a la seu electoral, ubicada al carrer Sant Carles. A partir de les 00:00 h, arrancava la campanya amb la tradicional pegada de cartells, de la que van participar els afiliats de la formació local i els membres de la seua secció Joventut Proactiva.

Yolanda Pastor, deia: “Som un equip preparat, amb persones molt vàlides,i a més, amb una gran qualitat humana. Hem conformat una llista que té molt que oferir al seu poble i que conjuga experiència i joventut. Per a mi, les persones idònies per posar-se mans a l’obra i dur a terme el projecte de ciutat que hem preparat per a presentar-lo als nostres veïns i veïnes”.

Projecte Oliva es presenta com l’alternativa a l’actual govern d’Oliva mb un programa electoral que pretén ser la carta de navegació del futur govern d’Oliva, el projecte de ciutat “Oliva futur: la ciutat que mereixes”.

El projecte de ciutat que PRO presenta tindrà dos grans estrats d’acció. Per una banda, i on es vol posar l’accent, dos grans reformes que Oliva necessita:

«La nova ordenació territorial d’Oliva: un disseny coherent per a la futura ciutat»

«La reforma Administrativa: un Ajuntament per al s. XXI»

“Aquests dos plans de reforma són essencials. Són qüestions que porten postergant-se massa anys i són la base perquè Oliva puga generar un futur d’oportunitats” –afirmava Pastor- “sense posar-se mans a l’obra en aquestes dos grans reformes, la realitat dels programes electorals decau, i sense aquesta adequada planificació Oliva no pot canviar. És ara, cal fer-ho”.

L’altre gran estrat d’acció són les polítiques sectorials que van íntimament lligades a les dos grans reformes. El programa electoral de PRO exposarà, entre moltes altres coses que aniran donant-se a conéixer:

• La necessitat d’implantar la policia de barri i l’oficina d’atenció al ciutadà en els barris on visca més gent major.

• Projecte de reordenació paisatgística de la muntanya de Santa Anna, amb un nou circuit pavimentat i sendes de comunicació accessibles, espais de pícnic i equipaments esportius. (Tot integrat en un programa de revitalització del centre històric més ampli i amb accions coordinades).

• Executar progressivament el Pla d’aparcaments del centre històric (elaborat en 2017), amb aparcaments interiors i a l’àrea perimetral. I creació d’aparcaments en les zones més tensades.

• Creació d’un centre de dia per a les persones majors i dependents.

• Obertura del Centre Social de Sant Francesc completament i millora de les instal·lacions.

• Reforma integral del Teatre Olímpia.

• Habilitar un tram de platja per a gossos.

• Defensa dels xiringuitos com a part importantíssima de l’oferta d’oci i turisme a la ciutat.

• Planificar urbanísticament i impulsar la creació d’un espai d’oci jove, amb la col·laboració dels empresaris de la ciutat.

Yolanda Pastor: “Portem un projecte de ciutat complet. Ajustat a la realitat i les necessitats del nostre poble. Un pla a mitjà termini que no buscarà l’efectisme sinó efectes progressius i sòlids, amb rigor i bon fer. Per a fer això portem al millor equip. Projecte i equip, això és el que Projecte Oliva vol oferir al seu poble. És ara!”.

Articles relacionats